Blog

Wijziging locatie voor kanoverhuur

13 juni 2019

Locatie in Zaandam:

Vanaf dit weekend is het (tijdelijk) alleen nog maar mogelijk om een kano te huren voor in het poldergebied in Westerwatering! Ter hoogte van het Westerwindpad in Zaandam. Wilt u een kano huren in dit gebied? Gelieve contact op te nemen via de e-mail of telefonisch.

Een kano reserveren via Facebook

29 april 2019

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om een kano te reserveren via Facebook! Bezoek onze Facebook pagina , druk op de knop ‘Nu Boeken’, kies een tijd en datum uit en de kano is gereserveerd! In de notities bij het maken van de reservering kunt u aangeven om hoeveel personen het gaat, hoeveel kano’s u nodig heeft en of dit een-, twee-, drie- of vier persoons kano’s moeten zijn.

De flyer en het visitekaartje

29 april 2019

Vanaf vandaag hebben wij de flyers en de visitekaartjes beschikbaar! Wij zijn blij met het resultaat.

Saenden Electra bootverhuur in de krant

24 april 2019

Een aantal weken geleden is er over Saenden Electra bootverhuur een stukje geschreven op Zaanstad Nieuws. Vandaag is er ook een stukje geschreven in het Noord Hollands dagblad! Wij hopen meer mensen een fijne dag te kunnen bezorgen in het Guisveld.

De diensten van Saenden Electra bootverhuur

10 april 2019

Momenteel kunt u bij Saenden Electra bootverhuur terecht voor het huren van verschillende kano’s. Ondertussen zijn de plannen voor het maken van de elektrische bootjes volop in progressie.

Handige links

Marineplan

http://marineplan.com/